Projecten

Let op: In verband met andere werkzaamheden is Klimslim vanaf september 2019 voor onbepaalde tijd beperkt beschikbaar.
Een greep uit de projecten van Klimslim:
Vernieuwing klimwand ALO Amsterdam (augstus 2019)
De routes op de klimwand van de HvA-ALO zijn aangepast om beter bij de lesbehoeften te passen.
 
 
 
 
 
 
Scholing in training en coaching (2018-2019)
Ook dit jaar verzorgt Klimslim op verschillende plaatsen (bij)scholing in training en coaching voor klimmen (en soms is dat lekker chaotisch).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
NKBV Trainersweekend 2017 (december 2017)
De 2e editie van het bijscholingsweekend voor trainers vond plaats in boulderhal de Campus in Den Haag. Klimslim verzorgde workshops met de thema’s “FUN!” en “Groepsdynamica”.
 
 
 
 
 
 
 
Routebouw (najaar 2017)
Steeds meer klim- en boulderhallen huren freelancers in voor boulder- en routebouw. Klimslim  heeft onder andere routes geschroefd in het gloednieuwe klimcentrum Neoliet Utrecht.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Workshops coaching (januari – mei 2017)
Voor klimtrainers en -instructeurs.
 
 
 
 
 
 
Vernieuwing klimwand Sint Nicolaaslyceum Amsterdam (maart 2017)
Op verzoek van- en in samenwerking met LTT Sportconsult zijn de routes op de klimwand in de gymzaal van het Sint Nicolaaslyceum vernieuwd en vermeerderd.
 
 
 
 
 
 
 
 
NKBV trainersopleidingen
Steeds meer klimtrainers volgen de sportklimtrainer-opleidingen van de NKBV. De SKT2 opleiding loopt op verschillende momenten en locaties in Nederland. De vernieuwde SKT3 opleiding is begin 2017 van start gegaan. Klimslim is blij om mee te kunnen werken aan meer veilige, leuke en leerzame trainingen in de Nederlandse klimsport.
 
 
 
 
 
 
 
 
Trainersweekend boulderhal Sterk (december 2016)
De NKBV organiseerde op 10 en 11 december een bijscholingsweekend voor klimtrainers in boulderhal Sterk. Het programma zat vol met inspirerende en leerzame workshops en lezingen verzorgd door nationale en internationale trainers en topklimmers. Klimslim begeleide een uitwisseling van kennis en oefeningen door trainers.
 
 
 
 
 
 
 
Zadkine opleidingscentrum indoor toprope (mei 2016)
Twee docenten van de Zadkine Veiligheidsacademie zijn opgeleid tot kliminstructeur. Studenten van de academie kunnen vanaf nu intern worden opgeleid tot zelfstandig toprope klimmer. De eerste lichting is al geslaagd!
IMG_20160314_113648
 
 
 
 
 
 
 
Bijscholing docenten (mei 2016)
Klimslim hielp het L.O. docententeam van Scholengemeenschap Lelystad met het opfrissen en verbeteren van hun kunde en vaardigheid in het geven van leuke en natuurlijk vooral veilige klimlessen op hun eigen klimwand.
 
 
 
 
 
NKBV trainersopleiding (2015/’16)
Klimslim werkt mee aan de nieuwe sportklimtrainer-opleidingen van de NKBV. De SKT2 workshops worden vanaf najaar 2015 gegeven. De SKT3 workshops zijn in ontwikkeling.
IMG_5049
 
 
 
 
 
 
 
Werk in klimhallen (2015/’16)
Veel te doen in de twee klimhallen waar ik al jaren werk: Klimmuur Centraal en het USC. Bezig met het ontwikkelen, verbeteren en geven van trainingen en opleidingen. En met het bouwen van routes en boulders.
IMAG0166
 
 
 
 
 
 
 
Onderwijs beroepsethiek
Ook buiten de klimsector actief. Bijvoorbeeld bij het begeleiden van werkgroepen beroeps-ethiek voor studenten aan de ULUvA en het Saxion. Studenten helpen met bewustwording van de morele aspecten en verantwoordelijkheden van hun (toekomstige) werkveld.
biologie_practicum_microscoop
 
 
 
 
 
Omgaan met (voor)klimangst/stress (januari – april 2014)
In de afgelopen maanden heeft Klimslim in Mountain Network Amsterdam en het USC een nieuw ontwikkelde cursus “mental coaching voor klimmers” verzorgd met positieve resultaten voor een aantal gedreven (voor)klimmers.
264616_553904647956100_1779663857_n
 
 
 
 
 
 
Bijscholing/opleiding docenten (februari – april 2014)
Klimslim leidt het docententeam van de Zadkine Veiligheidsacademie op om veilig met hun leerlingen gebruik te kunnen maken van de klimwand op hun gloednieuwe Campus Hoogvliet.
IMAG0550
 
 
 
 
 
Apenkooi
Ook buiten de klimsector actief. Apen in het USC voor Sport4kidz bijvoorbeeld.
apekooizaal
Training ASAC (februari – april 2014)
Bewustwording en verbetering van mentale, fysieke, technische en tactische aspecten was het doel van 12 wekelijkse trainingen voor een fanatieke groep klimmers van de ASAC. Grenzen werden verlegd, doelen behaald en horizons verbreed in Mountain Network Amsterdam.
Screen Shot 2015-03-12 at 14.59.50
 
 
 
 
 
 
Open dag Zadkine (januari 2014)
Begeleiding van studenten en bezoekers bij de nieuwe klimwand van de Zadkine Veiligheidsacademie tijdens de open dag van de nieuwe campus.
IMAG0491
 

Geef een antwoord